Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon heeft geen spijt van harde column

Shownieuws

Gordon heeft uitsluitend positieve reacties gekregen op zijn veelbesproken column van maandag in De Telegraaf. Daarin haalde hij uit naar Joop van Tellingen.

Gordon heeft uitsluitend positieve reacties gekregen op zijn veelbesproken column van maandag in De Telegraaf. Daarin haalde hij hard uit naar showbizzfotograaf Joop van Tellingen. De 37-jarige zanger heeft geen enkele spijt van zijn stuk. "Sterker nog: ik vind dat ik te mild ben geweest", vertelt de volkszanger in een interview met Novum Nieuws.

Gordon en Van Tellingen gooiden begin deze week met modder naar elkaar. In zijn column noemde Gordon de paparazzo een 'irritante strontvlieg'. De glamourfotograaf reageerde daarop door tegen Novum Nieuws te beweren dat de zanger niet tegen kritiek kan. De rel begon naar aanleiding van de bewering van Van Tellingen dat Gordon niet langer welkom is bij Talpa. De televisiezender van John de Mol en Gordon kondigden vorige week aan dat hij freelance gaat werken voor de zender. Volgens Van Tellingen is de zanger ontslagen.

Gordon is blij dat hij 'eindelijk heeft gezegd waar het op staat'. "Ik houd niet van huichelarij. Als je tegen iemand zegt dat ik aardig ben, houd je je daaraan. Dan zeg je niet achter mijn rug dat ik een lul ben en arrogant", verwijst de entertainer naar een incident van enkele jaren geleden. In een interview met een tv-gids heeft Van Tellingen Gordon toen 'volledig afgebrand'. "Als mensen iets op mij aan te merken hebben, dan moeten ze dat recht in mijn gezicht doen", vindt de entertainer. "Ik heb in deze column ook gezegd wat me op het hart ligt."

Gordon wil Van Tellingen niet persoonlijk spreken over de rel, die in media breed is uitgemeten. "Ik hoef die man nooit meer te zien."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen