Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny Depp mogelijk in huid van zanger INXS

Shownieuws

Johnny Depp wordt genoemd als hoofdrolspeler in een film over het leven van INXS-zanger Michael Hutchence. Dat melden verscheidene Britse media woensdag.

Johnny Depp wordt genoemd als hoofdrolspeler in een film over het leven van INXS-zanger Michael Hutchence. Dat melden verscheidene Britse media woensdag. Ondanks eerdere berichten dat de familie van de overleden zanger zich niet kan vinden in de productie, is Hutchence's broer Rhett nauw betrokken bij het selecteren van de cast.

Voor de rol van Hutchence's ex-vrouw Paula Yates zouden de actrices Siena Miller, Naomi Watts and Rachel Griffiths in beeld zijn. Yates trouwde na haar scheiding met zanger met Bob Geldof, die in de film mogelijk wordt gespeeld door Eric Bana. De Britse filmmaker Nick Egan zou de film regisseren. Egan maakte in het verleden enkele videoclips voor de Australische rockgroep INXS.

Hutchence hing zichzelf op 22 november 1997 op in zijn woning in Sydney. Twee jaar na de dood van de zanger werd zijn nooit eerder verschenen solodebuutalbum postuum uitgebracht. INXS probeerde het later kortstondig met Terence Trent D'Arby als nieuwe frontman. Ook Jon Stephens voldeed niet als vervanger voor Hutchence. Vorig jaar lijfde de band J.D. Fortune als nieuwe zanger in, nadat hij 'Rock Star: INXS' won. In het televisieprogramma zocht INXS een nieuwe leadzanger.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen