Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paula Abdul ontkent ruzie met presentator Idols

Shownieuws

American Idol-jurylid Paula Abdul heeft geen ruzie met presentator Ryan Seacrest. De host van de show zei eerder dat hij een slechte relatie heeft met Abdul.

(Novum/AP) - American Idol-jurylid Paula Abdul heeft geen ruzie met presentator Ryan Seacrest. Dat laat de zangeres dinsdag weten. De host van de show zei vorige week in een interview dat hij een slechte relatie heeft met Abdul en dat ze niet meer met elkaar praten.

De 43-jarige Abdul verbaast zich over de uitspraken van de presentator. De zangeres prijst juist de goede sfeer onder de makers van het muziekprogramma. "We zijn een grappige, chaotische familie. Er is niets dan liefde."

Eventuele irritaties tussen Seacrest en Abdul kunnen zijn veroorzaakt door hun verschijning in verschillende afleveringen van de Tonight Show. In maart zei de 31-jarige Ryan Seacrest in het veelbekeken televisieprogramma dat hij niet onder de indruk is van de zangkwaliteiten van Abdul. Ook suggereerde hij dat ze aan de drank is.

In april verscheen Paula Abdul zelf in de Tonight Show. Ze probeerde daar geruchten te ontzenuwen dat Seacrest een relatie heeft met Desperate Housewives-actrice Teri Hatcher. "Ryan kust alleen zichzelf in de spiegel. En denk je nou echt dat Teri Hatcher zo'n 'wanhopige huisvrouw' is?"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen