Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Single Marco Borsato week eerder verkrijgbaar

Shownieuws

'Rood', de nieuwe single van Marco Borsato, wordt een week eerder uitgebracht. Het nummer wordt sinds vrijdag op de radio gedraaid. De vraag is 'overweldigend'.

Single Marco Borsato week eerder verkrijgbaar

'Rood', de nieuwe single van Marco Borsato, wordt een week eerder uitgebracht dan gepland. Platenmaatschappij Universal heeft besloten de releasedatum naar volgende week vrijdag te vervroegen, vanwege de grote vraag naar de single in de winkels. Het nummer wordt sinds vrijdag op de radio gedraaid.

Volgens Universal was de vraag van fans naar de nieuwe single 'overweldigend'. Het nummer is vrijdag als Alarmschijf gekozen op Radio 538 en als Paradeplaat op Radio 2. Het platenlabel besloot daarop in overleg met de zanger de single eerder uit te brengen. De fabriek van Universal in Duitsland heeft speciaal voor Borsato een productielijn vrijgemaakt en gaat overuren draaien om de single op tijd in de winkels te krijgen.

'Rood', een compositie van Borsato's vaste schrijver John Ewbank, wordt uitgebracht in het kader van de vier Symphonica In Rosso-concerten, die Borsato in oktober in het Gelredome in Arnhem geeft. De zanger speelt tijdens de shows samen met een orkest.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen