Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Robbie Williams werkt aan dance-album'

Shownieuws

Robbie Williams werkt in het geheim aan een dance-album, dat hij onder een schuilnaam wil uitbrengen. Hij zou een 'Kylie Minogue-achtig album' willen maken.

Robbie Williams werkt in het geheim aan een dance-album, dat hij onder een schuilnaam wil uitbrengen. Dat meldt de Britse boulevardkrant The Sun woensdag. De 32-jarige zanger zou al enkele nummers voor het album hebben opgenomen, onder meer met de Pet Shop Boys, Mark Ronson en Madonna-producer William Orbit.

Williams zou zijn vrienden hebben verteld dat hij een 'Kylie Minogue-achtig album' wil maken. Een bron verklapt aan The Sun dat Williams iets anders wilde doen na het meer gitaargerichte album 'Intensive care', dat vorig jaar verscheen. Die cd zou onder het poppubliek niet overal even goed in de smaak zijn gevallen. "En dus besloot Robbie een dance-album te maken. De muziek is erg uptempo, een beetje in de trend van 'Can't get you out of my head' van Kylie Minogue."

Robbie zou enkele nieuwe nummers al deze zomer onder een pseudoniem willen uitbrengen. Het album zelf moet in augustus in de winkels liggen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen