Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tygo Gernandt kan niet stilzitten

Shownieuws

Acteur Tygo Gernandt is een workaholic. "Ik moet spelen, kan niet zonder", vertelt de 32-jarige Amsterdammer in het nieuwe nummer van Nobiles Magazine.

Tygo Gernandt kan niet stilzitten

Acteur Tygo Gernandt is een workaholic. "Ik moet spelen, kan niet zonder", vertelt de 32-jarige Amsterdammer in het nieuwe nummer van het studentenblad Nobiles Magazine. "De laatste maanden ben ik met twee producties tegelijk bezig geweest: overdag had ik de opnames van Van Speijk en 's avonds stond ik in het theater."

Hij kwam dan om 01.30 uur thuis en moest om 06.30 uur weer op, maar daar zit hij niet mee. "Ik slaap sowieso slecht. Ik heb te veel in mijn hoofd zitten wat eruit moet. Ik kan absoluut niet stilzitten, moet bezig blijven." Gernandt traint ongeveer vijf keer in de week. Hij doet thuis aan fitness, omdat hij niet houdt van sportscholen.

In het interview gaat de tweevoudig winnaar van een Gouden Kalf ook in op zijn vorig jaar stukgelopen relatie met actrice Anna Drijver."Het bevalt me wel, die tijd voor mezelf. Ik kan mijn eigen ding doen."

Volgende week zaterdag wordt Het Schnitzelparadijs uitgezonden op Nederland 3. In deze film speelt Gernandt een gestoorde slager.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen