Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sekstape Kid Rock doet Pamela niets

Shownieuws

Pamela Anderson is niet onder de indruk van de sekstape waarop haar ex-vriend Kid Rock en Scott Stapp zijn te zien. Ze snapt niet wat ze op de tape doen.

Pamela Anderson is niet onder de indruk van de sekstape waarop haar ex-vriend Kid Rock en Scott Stapp zijn te zien. De Amerikaanse actrice zegt in de Britse krant The Daily Mirror niet te snappen wat de mannen op de tape doen. "Naast elkaar zitten terwijl ze seksuele handelingen verrichten en gewoon over sport praten. Ik kan me niet voorstellen dat ik dat ooit zou doen."

Vorige maand kwam de sekstape van Kid Rock en de voormalige Creed-zanger Scott Stapp naar buiten. Hierop is te zien hoe de Amerikaanse rockers seksuele handelingen verrichten met vier vrouwelijke fans. Het zou gaan om opnamen uit 1999, toen de twee artiesten samen op tournee waren.

Anderson is zelf ook te zien op een sekstape, die ze samen met ex-man Tommy Lee maakte. De 38-jarige Amerikaanse vertelt in de krant niet of ze Rock adviseert over mogelijkheden om goed geld te verdienen met de tape. Toen de seksvideo van de actrice met Lee op internet verscheen, maakte het stel een deal met de betreffende website. Anderson en Lee zorgden ervoor dat ze een deel van de opbrengst kregen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen