Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kevin Costner beschuldigd van seksuele intimidatie

Shownieuws

Kevin Costner is beschuldigd van seksuele intimidatie van een masseuse in een Schots hotel. Hij zou seksuele handelingen hebben verricht tijdens een massage.

(Novum/AP) - Kevin Costner is dinsdag voor een rechtbank in de Schotse plaats Dundee beschuldigd van seksuele intimidatie van een masseuse in een hotel in Fife. De 34-jarige masseuse beweert dat de acteur zich tijdens een verblijf in het hotel in oktober 2004 tijdens een massage voor haar ontblootte en enkele seksuele handelingen verrichte.

De hoteldirectie zegt dat de vrouw over de rug van Costner een arbeidsconflict met het hotel probeert uit te vechten. De nam de aantijgingen van de medewerkster niet serieus. Ze diende daarop een claim in voor oneerlijke behandeling en seksuele discriminatie door haar werkgever. "Deze rechtszaak heeft niets met Kevin Costner te maken. Dit gaat over een ruzie tussen een hotel en een ex-werknemer", zei Costners woordvoerder dinsdag.

De rechter besloot het verbod op geheimhouding van de identiteit van Costner in de zaak op te heffen. De identiteit van de masseuse mag niet openbaar gemaakt worden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen