Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Lopez aangeklaagd wegens plagiaat

Shownieuws

Een televisiemaker klaagt Jennifer Lopez en de Amerikaanse televisiezender UPN aan. Zij zouden zijn ideeën hebben gestolen voor de serie South Beach.

(Novum/AP) - Een televisiemaker klaagt Jennifer Lopez en de Amerikaanse televisiezender UPN aan voor het stelen van zijn ideeën voor de serie South Beach. Jack Bunick beweert dat de televisieserie verdacht veel lijkt op een script dat hij in 1999 schreef. South Beach wordt geproduceerd door Jennifer Lopez en is sinds januari te zien bij UPN.

In 2000 stuurde Jack Bunick het script voor een serie, die South Beach Miami zou moeten heten, naar UPN. Hij hoorde daarna niets meer van de televisiezender. Zowel het script als de serie, die op dit moment te zien is in de Verenigde Staten, gaan over een jonge man die verhuist van Brooklyn naar Miami. In zijn nieuwe woonplaats komt hij terecht in de modellenwereld en het uitgaansleven.

De 36-jarige Jennifer Lopez heeft nog niet gereageerd op de aanklacht. Ook de televisiezender UPN heeft nog niets over de zaak gezegd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen