Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson krijgt extra dag voor betaling

Shownieuws

Michael Jackson krijgt een dag extra om aan zijn betalingsverplichting te voldoen. De 'King of Pop' moet voor woensdagavond ruim 300 duizend euro betalen.

(Novum/AP) - Michael Jackson krijgt een dag extra om aan zijn betalingsverplichting te voldoen. De 'King of Pop' moet voor woensdagavond ruim driehonderdduizend euro aan schuld aflossen. De zanger is een deel van zijn werknemers van de ranch Neverland in Californië achterstallig salaris schuldig. Ook heeft hij een boete gekregen, omdat de verzekeringpremies van zijn werknemers niet zouden zijn betaald.

Volgens een woordvoerder van de Amerikaanse staat Californië heeft Jackson uitstel van betaling gekregen omdat de financiële staf van de popster goed meewerkt en probeert het geld bijeen te krijgen. Als de popster niet voor donderdag betaalt, worden juridische stappen ondernomen. Een woordvoerder van Jackson wilde geen commentaar geven op de financiële situatie van de zanger.

Neverland is vorige week gesloten. De ranch van de zanger beslaat meer dan duizend hectare met verschillende attracties en dieren. Op het landgoed zijn onder meer olifanten, apen, tijgers en krokodillen. De dieren worden voorlopig verzorgd door de lokale dierenbescherming.

Jackson is niet vaak meer Neverland. Sinds de popster vorig jaar werd vrijgesproken van kindermisbruik, is hij meestal in de golfstaat Bahrein.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen