Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Miljuschka heeft goede band met moeder

Shownieuws

Miljuschka Witzenhausen heeft een prachtige band met haar moeder. "Mijn moeder Astrid is de spil van mijn leven", vertelt ze. "Ik kan altijd bij haar terecht."

Miljuschka Witzenhausen heeft een prachtige band met haar moeder. Dat vertelt de 20-jarige TMF-presentatrice in het aprilnummer van Cosmopolitan. "Mijn moeder Astrid is de spil van mijn leven. Ik kan altijd bij haar terecht. Ze is pas 40 en staat erg dicht bij me." Witzenhausen vindt het knap dat haar moeder haar helemaal alleen heeft opgevoed en tegelijkertijd een advocatenkantoor heeft opgezet.

Ook vertelt de vj over haar nauwe band met nichtje Francis, die zij als haar beste vriendin beschouwt. "Onze moeders zijn erg close en wij zijn als zusjes opgegroeid. We hebben ook de nodige 'zussenruzies' gehad. Ik houd van Francis als van geen ander en nog steeds spreken we elkaar minimaal twee keer per week."

Verder blijkt rapster Lil' Kim Miljuschka's idool te zijn. "Zij heeft zo'n heftig leven achter de rug: ze is prostituee geweest en dealde in drugs", weet de Amsterdamse. "Haar laatste album 'Naked truth' vind ik geweldig en neem ik overal mee naar toe."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen