Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ashlee Simpson presenteert en wint MTV Awards

Shownieuws

Ashlee Simpson heeft met de Australische MTV Awards voor het eerst een tv-programma gepresenteerd. Ze sleepte daarnaast twee onderscheidingen in de wacht.

Ashlee Simpson presenteert en wint MTV Awards

(Novum/AP) - Ashlee Simpson heeft woensdag met de uitreiking van de Australische MTV Awards voor het eerst een televisieprogramma gepresenteerd. De 21-jarige zangeres speelde bij de uitreiking van de muziekprijzen twee van haar hits. Daarnaast sleepte ze twee onderscheidingen in de wacht, voor beste popvideo en beste vrouwelijke artiest.

Ashlee's zus Jessica liet zich tot teleurstelling van velen niet zien op de rode loper van de MTV Awards en ook rapper Snoop Dogg schitterde door afwezigheid.

De show in de Superdome in Sydney werd geopend door The Darkness. De Engelse rockgroep noemde Australië 'de beste plek op aarde' en verklaarde een zwak te hebben voor de dames Down Under. "De vrouwen hier zijn uitzonderlijk, opmerkelijk, uitstekend, buitengewoon."

De Brit James Blunt speelde zijn hitsingle 'You're beautiful' en had daarna een minder poëtische oproep voor de Aussies in petto. Hij riep het publiek op naar de afterparty te komen 'om met eigen ogen te zien in wat voor staat ik momenteel verkeer'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen