Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Travolta en Lopez gevraagd voor 'Dallas'

Shownieuws

John Travolta is gevraagd voor de rol van J.R. Ewing in de verfilming van de populaire serie 'Dallas'. Jennifer Lopez wordt mogelijk zijn tegenspeelster.

John Travolta is gevraagd voor de rol van J.R. Ewing in de verfilming van de populaire televisieserie 'Dallas'. Jennifer Lopez wordt mogelijk zijn tegenspeelster. Zij is gevraagd voor de rol van J.R.'s vrouw Sue Ellen. Dat meldt Variety dinsdag. De cast voor de film krijgt steeds verder vorm, schrijft het Amerikaanse filmblad.

Luke Wilson is benaderd om in de huid van Bobby Ewing te kruipen. De rol van moeder Miss Ellie Ewing wordt waarschijnlijk gespeeld door Shirley MacLaine. Contracten zijn nog niet getekend, maar volgens Variety lijkt het erop dat de meeste acteurs ja zullen zeggen. De opnamen voor de film beginnen waarschijnlijk in oktober.

'Dallas' werd uitgezonden tussen 1978 en 1991. De Amerikaanse soap draait om de familie Ewing, die haar fortuin maakt in de olie-industrie en woont in Southfork Ranch, even buiten Dallas. De serie was lang succesvol, ook in Nederland en België. Vorig jaar bracht BNN 'Dallas' opnieuw op televisie.

De film wordt geregisseerd door de Australische regisseur Robert Luketic. Hij is onder meer bekend van 'Legally Blonde' (2001) en 'Monster-in-Law' (2005). In de laatste film speelde Jennifer Lopez de hoofdrol.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen