Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kind Jasmine Sendar krijgt ouderwetse opvoeding

Shownieuws

Jasmine Sendar gaat haar kind opvoeden met normen en waarden. "Een kind moet respect hebben, voor zichzelf en naar anderen toe", zegt de 28-jarige soapactrice.

Jasmine Sendar gaat haar kind opvoeden met normen en waarden. Dat zegt de hoogzwangere soapactrice in het weekblad Flair. "Een kind moet respect hebben, voor zichzelf en naar anderen toe", zegt de 28-jarige Antilliaanse. "Ik wil dat hij of zij iedereen netjes groet en niet meteen naar de snoeptafel rent, als 'ie ergens binnenkomt."

Als haar kind niet luistert, roept zij hem meteen tot de orde. "Er zijn regels en daar moet 'ie zich aan houden, maar hij moet ook lekker in de tuin kunnen ravotten." Sendars kind zal ook wel worden verwend. "Allebei de oma's staan al te trappelen, maar ik vind het belangrijk dat mijn kind wel dankbaar is voor wat hij of zij krijgt", vertelt de actrice.

Het interview is geïllustreerd met blootfoto's, waarop Sendars zwangere buik is te zien. De actrice trouwde in juli met sportschoolmanager Rutger Fahrner. Tijdens de laatste week van hun huwelijksreis op Bali ontdekte de actrice haar zwangerschap. Sendar is op 6 april uitgerekend.

De actrice brak in 1999 door met haar rol in de soapserie 'Goudkust'. Sinds 2001 speelt ze de rol van Kyra Isarin in de soap 'ONM'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen