Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Monic Hendrickx krijgt hoofdrol in televisieserie

Shownieuws

Monic Hendrickx speelt de hoofdrol in de serie Stellenbosch. De dramaserie gaat over een West-Friese familie die zich heeft gevestigd in Zuid-Afrika.

Monic Hendrickx speelt de hoofdrol in de nieuwe dramaserie Stellenbosch. Een andere belangrijke rol is weggelegd voor Jeroen Willems. De twee spelen broer en zus in de dramaserie, die gaat over een West-Friese familie die zich heeft gevestigd in Zuid-Afrika. Een noodlottige gebeurtenis in de vroege jaren zestig bepaalt het leven van deze familie drie generaties lang.

Monic Hendrickx won drie Gouden Kalveren voor rollen in de films 'De Poolse bruid' (1998), 'Nynke' (2001) en 'Het Zuiden' (2003). Jeroen Willems was eerder te zien in 'Nynke' en de televisieserie 'Bij ons in de Jordaan' (2000). De regie van Stellenbosch is in handen van Michiel van Jaarsveld, die ook verantwoordelijk is voor de films Drift (2001) en Storm (2005) .

Dit najaar starten de opnames voor Stellenbosch in Nederland en Zuid-Afrika. De serie wordt geproduceerd in opdracht van NPS, Vara en VPRO en is volgend jaar te zien op televisie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen