Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joris Lutz wordt nooit een idool

Shownieuws

Joris Lutz verwacht niet dat hij ooit een idool wordt. De acteur en presentator denkt dat hij de kenmerken mist om gillende meiden achter zich aan te krijgen.

Joris Lutz verwacht niet dat hij ooit een idool wordt. De acteur en presentator denkt dat hij de juiste kenmerken mist om gillende meiden achter zich aan te krijgen. "Je moet tegenwoordig echt een jaar of 16 of 20 zijn en een hippe clip hebben. Anders wordt je geen idool. Mij zal het dus niet zo snel gebeuren", zegt Lutz tegen Novum Nieuws.

De 41-jarige Lutz was dinsdag bij de presentatie van de cast en de makers van de theatervoorstelling 'Oebele!', waarin hij de hoofdrol speelt. Het stuk is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie, die ruim dertig jaar geleden te zien was bij de KRO. Het wordt een familievoorstelling vol zang en dans.

De muziek in 'Oebele!' wordt verzorgd door zanger Nol Havens, samen met zijn band VOF de Kunst. Tijdens de voorstellingen kunnen kinderen uit de regio van het theater hun talenten tonen in een speciaal showblok. De audities daarvoor beginnen maandag en worden gehouden op verschillende plaatsen in het land.

De repetities voor 'Oebele!' beginnen in september. De première is op 5 november in Tilburg en de voorstelling loopt tot en met februari volgend jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen