Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Guus Meeuwis zingt met PSV voor goed doel

Shownieuws

Guus Meeuwis heeft met enkele voetballers van PSV een lied gemaakt voor KWF Kankerbestrijding. Het nummer wordt op tv uitgezonden.

Guus Meeuwis heeft met enkele voetballers van PSV een lied gemaakt voor KWF Kankerbestrijding. Het nummer wordt zaterdag op televisie uitgezonden.

De Eindhovense voetbalclub zet zich dit seizoen vaker in voor KWF Kankerbestrijding. Eerder ging onder meer een deel van de opbrengst van de spelerskalender naar het goede doel. Maandag hebben de spelers Timmy Simons, Theo Lucius, Alex, Gomes en Edwin Zoetebier samen met Guus Meeuwis het nummer 'Wees maar niet bang' opgenomen.

Het is niet de eerste keer dat PSV een lied maakt. Vorig seizoen zongen de spelers samen met Thé Lau het nummer 'De vriendschap'.

De opnamen voor het nieuwe lied van de voetballers zijn zaterdag te zien tijdens het programma 'Samen tegen kanker' op Nederland 1. Het televisieprogramma is bedoeld om donateurs te werven, zodat meer onderzoek naar kanker kan worden verricht. Het is niet bekend of het nummer ook in de winkel komt te liggen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen