Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kicken stopt met bloggen

Shownieuws

Patrick Kicken is gestopt met zijn weblog. Dat schrijft de Veronica-diskjockey in een laatste toevoeging aan zijn website. "Ik stop ermee. Het is mooi geweest."

Patrick Kicken is gestopt met zijn weblog. Dat schrijft de Veronica-diskjockey in een laatste toevoeging aan zijn website. "Ik stop ermee. Het is mooi geweest", meldt Kicken, die het weblog sinds juni 2002 bijhield. De dj, die verder geen reden geeft voor zijn besluit, was dinsdag nog niet bereikbaar voor commentaar.

Vorige week kreeg Kicken nog kritiek te verduren omdat hij foto's van verliezend Idols-finaliste Floortje op zijn blog had gezet. Daarop draagt 'Flodder' sexy netkousen en knuffelt zij met mannen. De foto's werden vergezeld van een tekst waarin Kicken Floortje afschildert als een zuipschuit.

Het plaatsen van de foto's leverde de Veronica-diskjockey veel kritiek op. Q-music-dj Jeroen van Inkel vond de actie 'publiciteit scoren over de rug van een van de Idols-sterren'. Om het goed te maken wijdde Kicken zijn weblog vorige week helemaal aan de zangeres. Wie probeerde de website van de dj te bezoeken, kreeg drie keer de tekst 'Stem Floortje!' te zien. Wie daarop klikte, kwam op de site van Idols terecht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen