Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kylie bezoekt tsunamislachtoffers in Sri Lanka

Shownieuws

Kylie Minogue heeft tsunamislachtoffers in Sri Lanka bezocht. Het was het eerste openbare optreden van de zangeres sinds zij kankervrij is verklaard.

Kylie Minogue heeft een bezoek gebracht aan kinderen in Sri Lanka die het slachtoffer zijn geworden van de tsunami in december 2004. Dit meldt het Engelse dagblad The Sun dinsdag. Het was het eerste openbare optreden van de 37-jarige zangeres sinds zij begin dit jaar kankervrij is verklaard.

De slachtoffertjes die Kylie bezocht hebben een theatergroep, 'Children of the sea', opgericht. Daarvan is de zangeres beschermvrouw. Ze maakte samen met de kinderen een ritje op een olifant en gaf een optreden in de tourbus van de groep. Kylie zegt in de krant inspiratie uit de kracht van de kinderen te halen. "Ik was zo blij om ze eindelijk te ontmoeten", verklaarde de zangeres. "Het is inspirerend om te zien hoe zij met tegenslag omgaan."

De Australische zangeres heeft haar officiële comeback gepland in december. Ze treedt dan op voor twintigduizend fans in Sydney. In september brengt ze een kinderboek uit. 'The showgirl princess' gaat over een meisje dat beroemd wil worden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen