Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dj Tiësto onderbreekt tournee voor Ocean Race

Shownieuws

Dj Tiësto onderbreekt in juni zijn wereldtournee om in Rotterdam in de open lucht op te treden wanneer de Volvo Ocean Race de havenstad aandoet.

Dj Tiësto onderbreekt in juni zijn wereldtournee om in Rotterdam in de open lucht op te treden wanneer de Volvo Ocean Race de havenstad aandoet. Tiësto laat zijn draaikunsten op 10 juni tijdens het zeilevenement rond de wereld horen op een drijvend podium op de Maas. Het concert is gratis toegankelijk.

Tiësto treedt met dit optreden in de voetsporen van Vangelis, die in 1991 een concert gaf op de Maas in Rotterdam. De Bredase dj voert een 75 minuten durende show op met muziek die is geïnspireerd op de etappes die de schepen tijdens de Volvo Ocean-zeilrace afleggen. De omliggende gebouwen aan de Maas worden op theatrale wijze uitgelicht.

Rotterdam heeft voor de diskjockey een speciale plek, zegt de als Tijs Verwest geboren wereldster. "Ik verleg graag grenzen en de show die ik ga doen, is in Nederland nog nooit gedaan."

Tiësto is momenteel op tournee in Zuidoost-Azië. In mei begint hij aan een concertenreeks in de Verenigde Staten. Twee jaar geleden verzorgde hij de muziek tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Athene.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen