Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rel tussen Gordon en paparazzo

Shownieuws

Gordon en Joop van Tellingen zorgen voor een nieuwe rel in showbizzland. Volgens de zanger vertelt de fotograaf 'te pas en te onpas feitelijk onjuiste dingen'.

(Novum/Sterrenstek) - Gordon en glamourfotograaf Joop van Tellingen zorgen voor een nieuwe rel in showbizzland. Volgens de zanger vertelt de fotograaf 'te pas en te onpas dingen die feitelijk onjuist zijn'. Maandag noemde de Amsterdamse zanger Van Tellingen in zijn column in De Telegraaf een 'irritante strontvlieg'. In een reactie zegt Van Tellingen het 'jammer' te vinden dat Gordon boos op hem is. "Het is een aardige vent, maar hij kan niet tegen kritiek."

In een interview met een tv-gids heeft Van Tellingen Gordon enkele jaren geleden volgens de zanger 'volledig afgebrand'. Sindsdien heeft de zanger de fotograaf 'jarenlang genegeerd'. "Ook al bood hij op zijn knieën zijn excuses aan, ik had het helemaal met hem gehad", zegt Gordon.

Van Tellingen vindt dat Gordon een voorbeeld kan nemen aan collega-volkszanger Lee Towers. "Lee is dicht bij zichzelf gebleven en heeft journalisten en fotografen altijd gezien als mensen die bijdragen aan zijn carrière. Misschien dat dit leven Gordon allemaal een beetje te veel is geworden."

Gordon verwijst in zijn column in De Telegraaf naar de geruchten die Van Tellingen verspreidt over zijn contract bij Talpa. De zanger maakte vorige week bekend dat hij freelance gaat werken voor de zender van John de Mol. Volgens Van Tellingen is daarbij geen sprake van een eigen keuze, maar is de entertainer ontslagen. Gordon ontkent dat. "Van Tellingen komt nu op de proppen met allerlei verhalen over Geer en mij", zegt hij op zijn website. "Over ons zogenaamde divagedrag en dat we daarom moesten vertrekken bij Talpa. Bla bla bla."

Zowel Gordon als Van Tellingen ziet de ander het liefst zo snel mogelijk verdwijnen uit de showbizz. "Kan iemand mij vertellen waarom deze man überhaupt nog op televisie is?", vraagt Gordon zich af. "Lopen er niet zat mensen rond die wel goed hun huiswerk doen en dromen van een baan bij de televisie?" Volgens van Tellingen is het beter als Gordon zich op een andere carrière richt. "Hij mist de x-factor", vindt de fotograaf. "Daarom hoop ik eigenlijk dat zijn droom uitkomt: een hotelletje in Zuid-Afrika."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen