Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Barlow bevestigt terugkeer Williams bij Take That

Shownieuws

Robbie Williams is volgende week vrijdag van de partij bij het thuisconcert van Take That in Manchester. Bandlid Gary Barlow bevestigt dat dinsdag in The Sun.

Robbie Williams is volgende week vrijdag van de partij bij het thuisconcert van Take That in Manchester. Bandlid Gary Barlow bevestigt dinsdag in de Engelse tabloid The Sun geruchten over een terugkeer van Williams in de groep. De zanger zou het zelfs niet bij één concert met zijn oude groep willen laten.

De komst van Williams naar Take That is zeker, zegt Barlow. "Ik weet nog niet op welke data van de tournee hij nog meer meedoet, maar hij sluit zich zeker bij de groep aan." Momenteel is Williams elke avond als hologram te bewonderen tijdens de reünietournee van Take That. Hij wordt tijdens het nummer 'Could it be magic' op een reusachtig scherm geprojecteerd.

De overige bandleden bedachten het idee van het hologram. Williams heeft toestemming gegeven om zijn afbeelding te gebruiken en nam zijn zangpartij opnieuw op voor de live-uitvoering van het nummer. Tot dusver hield hij altijd de boot af om in levenden lijve op het podium te verschijnen.

Barlow hoopt dat Williams ook meedoet aan de opnamen van het nieuwe album van Take That. De cd moet rond de kerst verschijnen.

Take That was een van de succesvolste jongensgroepen uit de jaren negentig. Williams stapte in 1995 uit de boyband en was het enige Take That-lid met solosucces. Barlow en Mark Owen probeerden het na het uiteengaan van de groep ook solo, maar behaalden bij lange na niet het succes van Williams.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen