Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chris Rock huurde Pellicano in

Shownieuws

Chris Rock heeft privédetective Pellicano ingehuurd om onderzoek te doen naar een Hongaars model. Monika Zsibrita claimde in 1999 dat zij zwanger van hem was.

(Novum/AP) - Chris Rock heeft eind jaren negentig privédetective Anthony Pellicano ingehuurd om onderzoek te doen naar het Hongaarse model Monika Zsibrita. Dat heeft een woordvoerder van de komiek dinsdag bevestigd. Zsibrita beweerde in 1999 dat zij een kind verwachtte van Rock.

De 33-jarige Zsibrita is in de rechtszaak tegen Pellicano genoemd als een van zijn slachtoffers. De privédetective is verwikkeld in een omvangrijk afluisterschandaal. De 62-jarige Amerikaan zou meerdere Hollywoodsterren, onder wie Sylvester Stallone, hebben afgeluisterd en de gevonden informatie gebruiken om hen te chanteren. De privédetective wordt ook beschuldigd van het betalen van ambtenaren in ruil voor geheime informatie over bekende Amerikanen. Hij ontkent alle beschuldigingen.

De woordvoerder van de 41-jarige Rock verklaarde dinsdag dat de komiek niet op de hoogte was van de illegale praktijken van Pellicano. De uitslag van het onderzoek naar de vader van het kind van Zsibrita is vanwege een rechterlijk bevel onbekend gebleven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen