Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Cruise ontkomt aan luiers verschonen

Shownieuws

Tom Cruise verschoont voorlopig geen luiers. Katie Holmes wil dat hij zich richt op de promotie van 'Mission: Impossible III'.

Luiers verschonen is er voor Tom Cruise deze dagen niet bij. Zijn verloofde Katie Holmes heeft hem overgehaald zich te richten op de promotionele werkzaamheden voor zijn nieuwe film Mission: Impossible III. Ze neemt in haar eentje de verzorging van hun pasgeboren dochtertje Suri op zich. Maandag was Cruise bij de première van de film in Rome. Dinsdag doet hij Londen aan en woensdag is hij in Parijs.

Cruise vindt luiers verschonen overigens geen enkel probleem. "Ik heb haar allereerste luier verschoond en doe het zo vaak mogelijk. Ik vind het geweldig om te doen", zegt de 43-jarige Amerikaan tegen BBC News. Dat hij de zes dagen oude Suri even niet kan zien, vindt hij 'vreselijk'. "Weggaan was mijn 'mission impossible'. Ik wil dicht bij mijn kind zijn, maar Katie zei: ga nou maar en zorg dat je het leuk hebt."

Tom liet weten bij thuiskomst onmiddellijk te beginnen met het plannen van de bruiloft met de 27-jarige Holmes. "De komende twee weken gaat dat echt gebeuren", stelt hij. "We gaan echt beslissen wanneer en hoe. Katie mag alles doen zoals zij wil."

Mission: Impossible III gaat woensdag in Amsterdam in première. Helaas voor Cruise-fans zet de acteur geen voet op Nederlandse bodem.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen