Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verlinde wil onderbroek van Balkenende zijn

Shownieuws

Albert Verlinde wil de onderbroek zijn van premier Jan Peter Balkenende. "Dan kan ik eens meekijken wat er allemaal gebeurt in de ministerraad", zegt hij.

Albert Verlinde wil de onderbroek zijn van premier Jan Peter Balkenende. "Dan kan ik eens meekijken wat er allemaal gebeurt in de ministerraad", zegt de 45-jarige televisiepresentator deze week in Veronica Magazine. "Meer als spion dan als erotisch object, hoor. Als slipje van Balkenende hoor je wel van alles."

Ook vertelt Verlinde wel eens te willen vreemdgaan met Brad Pitt. "Dat hoef ik toch niet uit te leggen zeker? Kijk naar hem en je ziet waarom."

Verder steunt de presentator het pleidooi om 'seksclips' op muziekzenders als MTV en TMF te verbieden. "Ik vind dat grenzen steeds meer vervagen; een beetje meer respect tussen de seksen kan geen kwaad. Dat vrouwen gebruikt worden als lustobject, vind ik niet zo best."

Verlinde presenteert elke werkdag samen met Daphne Bunskoek het entertainmentprogramma RTL Boulevard. Ook heeft hij met 'Albert' zijn eigen talkshow.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen