Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jorinde Moll stapt uit het vak

Shownieuws

Jorinde Moll stopt binnen twee jaar met haar carrière als televisiepresentatrice. De 34-jarige blondine wil zich volledig op het moederschap storten.

Jorinde Moll stopt binnen twee jaar met haar carrière als televisiepresentatrice. De 34-jarige blondine wil zich volledig storten op het moederschap, vertelt ze deze week in het programmablad Televizier. "Ik denk dat kinderen opvoeden heel hard werken is", zegt Moll. "En dan wil ik in mijn vrije tijd niet ook nog eens hard hoeven werken. Mijn man zorgt met liefde voor brood op de plank. Daar ben ik best ouderwets in."

Moll heeft kinderen altijd al 'helemaal te gek' gevonden. Ze had echter geen partner met wie ze de rest van haar leven wilde delen. Sinds haar relatie met een freefighter is dat anders. "Wat ik uit het gezinsleven wil halen, zijn dingen als de blijdschap die ik krijg van die lachende gezichtjes."

Jorinde vertelt ook over de tijd dat haar leven als fotomodel een aaneenschakeling was van wilde feesten. In 1999 sloot ze zich aan bij een praatgroep en stopte ze radicaal met drank en drugs. "Het begon vanaf mijn achttiende met lekker feesten met vrienden en het eindigde met dwangmatig gedrag."

Moll werd bekend door haar rol in de housefilm 'Naar de klote!' (1996). Verder was ze te zien in de televisieseries 'Goudkust' en 'Onderweg naar morgen'. Tegenwoordig presenteert ze het autoprogramma 'De grote beurt' op Veronica.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen