Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Denise Richards en Richie Sambora hebben gezoend

Shownieuws

Denise Richards en Richie Sambora zijn zoenend gespot. Paparazzi kiekten de twee vorig weekend toen ze hand in hand een restaurant in Los Angeles binnenliepen.

Actrice Denise Richards en rocker Richie Sambora zijn zoenend gespot. Paparazzi kiekten de twee afgelopen weekeinde toen ze hand in hand een restaurant in Los Angeles binnenliepen. Dat meldt de site van het Amerikaanse tijdschrift People dinsdag.

De zoen komt twee dagen nadat een rechter het verzoek van Richards om een straatverbod voor ex-man Charlie Sheen inwilligde. Volgens de voormalige Bondgirl heeft Sheen haar met de dood bedreigd. Maar de 40-jarige acteur zegt dat zijn ex een lastercampagne tegen hem voert omdat ze de voogdij over hun twee dochtertjes, Sam en Lola, niet wil delen. Als gevolg van het straatverbod moet hij nu minstens negentig meter bij Richards vandaan blijven.

Richie Sambora op zijn beurt is verwikkeld in een voogdijkwestie met zijn ex-vrouw Heather Locklear, bekend van Dynasty en Melrose Place. Locklear, die eerder getrouwd was met Mötley Crue-drummer Tommy Lee, wil de voogdij over dochter Ava niet delen. Vorig jaar zette het stel na elf jaar een punt achter hun huwelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen