Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arrestatie Sander Kleinenberg verzonnen

Shownieuws

Sander Kleinenberg is niet in Los Angeles gearresteerd wegens naaktlopen. De dj zei op het radiostation Caz! dat zijn boeker het verhaal heeft verzonnen.

Sander Kleinenberg is niet in Los Angeles gearresteerd wegens naaktlopen. De Nederlandse dj zei maandag op het radiostation Caz! dat het bericht dat zijn Nederlandse boekingskantoor Famous Agency naar buiten bracht niet klopt. Een overijverige medewerker van het boekingskantoor zou het bericht hebben verzonnen.

Kleinenberg zegt wel uit zijn hotel in Los Angeles te zijn gezet omdat hij in 'weinig verhullende kledij door het pand liep'. Hij verklaart dat hij zich na een feestje op het dak van zijn hotel in Los Angeles per ongeluk had buitengesloten. Hij kon zijn kamer niet in. "Ik moest daardoor naar de receptie om een reservesleutel te halen. Maar omdat ik er niet netjes bij liep, ben ik het hotel uit gegooid."

Famous Agency beweerde eerder op de dag dat dj was opgepakt na een iets te wild feestje in Hollywood en nog steeds in de gevangenis zat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen