Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tv-serie Lost wordt mysterieus computerspel

Shownieuws

Van de tv-serie Lost wordt een computerspel gelanceerd. De game kan via internet worden gespeeld en bevat een verhaallijn die niet in de tv-versie te zien is.

(Novum/AP) - Van de tv-serie Lost wordt een computerspel gelanceerd. Dat maakte de Amerikaanse omroep ABC maandag bekend. Details over het spel zijn net zo mysterieus als het plot van de serie. Die gaat over een groep op een eiland gestrande overlevenden van een vliegtuigcrash. De Lost Experience kan alleen via internet worden gespeeld en bevat een verhaallijn die niet in de tv-versie te zien is.

ABC-marketingdirecteur Mike Benson zegt dat het niet mogelijk is het spel winnend af te sluiten. Gamers krijgen via de Lost Experience aanwijzingen over de vele mysteries van het eiland waarop de hoofdrolspelers van de tv-serie gevangen zitten. "De game is een grote mysterieuze puzzel die voor iedereen ter wereld tot leven kan komen", zegt Benson.

In de Lost Experience worden enkele nieuwe personages geïntroduceerd, met de nog onbekende Hanso Foundation. Volgens ABC is het spel ook geschikt voor mensen die de serie niet kennen. Het wordt op 2 mei in Engeland gelanceerd en een dag later in de Verenigde Staten. Op 6 mei kunnen Australiërs de Lost Experience spelen. Het is niet bekend of er ook een Nederlandse versie verschijnt.

Net5 zendt Lost in Nederland uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen