Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Antonie Kamerling voelt zich misbruikt door Char

Shownieuws

Antonie Kamerling vindt dat hij niet goed is behandeld door het medium Char. "Na afloop van de show waarin ik te gast was, voelde ik me een beetje misbruikt."

Antonie Kamerling vindt dat hij niet goed is behandeld door het medium Char. "Nadat de show waarin ze mij probeerde door te lichten voorbij was, voelde ik me een beetje misbruikt", zegt de acteur maandag in het tijdschrift ParaVisie. Kamerling was vorig jaar te gast in het televisieprogramma van de Amerikaanse Char.

De 39-jarige acteur vindt het goed dat er aandacht is voor spiritualiteit en het paranormale, maar ziet niet alles wat er op dit gebied gebeurt als positief. "Het begint een beetje te lijken op een hype en geldklopperij. Veel mensen die zich paranormaal noemen, hebben eigenlijk geen bijzondere gave, maar zijn gewoon intuïtief goed ontwikkeld. Ik plaats Char ook in deze categorie."

Antonie Kamerling had tijdens zijn studententijd een bijzondere ervaring. "Ik stond op een heuvel, keek omhoog en wist opeens: het stopt niet na dit leven!" Deze belevenis biedt de acteur troost. Die zorgt er volgens hem voor dat hij gebeurtenissen in het dagelijkse leven kan relativeren. Vorige maand was Kamerlings echtgenote Isa Hoes te gast in het televisieprogramma van Char.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen