Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BNN gaat verder met ONM

Shownieuws

ONM is zeker tot medio 2008 te zien. Dat maakt de omroep woensdag bekend. ONM is sinds september 2005 te zien bij BNN en trekt dagelijks 800 duizend kijkers.

De dagelijkse soap ONM is zeker tot medio 2008 te zien bij BNN. Dat maakt de omroep woensdag bekend. ONM is sinds september 2005 te zien bij BNN en trekt dagelijks 800 duizend kijkers.

BNN-voorzitter Laurens Drillich is blij met de behaalde resultaten. "Niet alleen zijn de kijkcijfers toegenomen, ook is het gelukt de soap realistischer en jonger te maken en om maatschappelijke thema's als groepsverkrachtingen en loverboys te verwerken in de serie", zegt Drillich. "Daar zijn we meer dan tevreden over, zeker als je ziet wat er vorig jaar allemaal geroepen werd toen we de serie overnamen van RTL."

Journalisten en medewerkers van de publieke omroep vroegen zich indertijd af waarom BNN 'een afgelikte boterham' oppakte, legt BNN-woordvoerder Marion van Dam uit. "De mislukking van Het Glazen Huis, een eerdere soap van de publieke omroepen, lag nog vers in het geheugen."

De serie, die oorspronkelijk 'Onderweg naar morgen' heette, was voor het eerst te zien in 1994 bij de Tros en Veronica.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen