Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carmen Electra heeft geen haast met een baby

Shownieuws

Carmen Electra wil graag een baby met haar man Dave Navarro. Ze heeft alleen geen haast. "Ik wil kinderen als ik zeker weet dat ik een goede moeder zal zijn."

Carmen Electra wil dolgraag een baby van haar man Dave Navarro. Ze heeft alleen geen haast om moeder te worden. Dat meldt de website Bang. "Dave en ik hebben twee honden en ik heb vreselijk veel plezier met hen", zegt de vorige week 32 jaar geworden actrice. "Ik wil pas kinderen als ik zeker weet dat ik een goede moeder zal zijn."

Electra zegt dat haar man de reden is dat ze nog steeds zo'n goed figuur heeft. "Dave traint elke dag en eet supergezond. Met hem samenwonen helpt mij enorm om in conditie te blijven en er een goede discipline op na te houden. Eén keer per maand ga ik uit mijn bol en eet ik ongezonde dingen, zoals koekjes en snoep."

Begin april ging Scary Movie 4, de nieuwe film met Electra, in première. Ze werd bekend als opvolgster van Pamela Anderson in de tv-serie Baywatch. Haar echtgenoot is bekend als gitarist van de rockgroep Jane's Addiction. Ook speelde hij korte tijd in de Red Hot Chili Peppers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen