Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Restaurant ex-prostituees over de kop

Shownieuws

De vijf ex-prostituees van de Talpa-serie 'Uit het leven' zijn gestopt met hun restaurant in Amsterdam. Het is de vrouwen niet gelukt om winst te maken.

De vijf ex-prostituees uit de Talpa-serie 'Uit het leven' zijn gestopt met het gelijknamige restaurant in Amsterdam. Het is de vrouwen niet gelukt om winst te maken. Dat vertelt een woordvoerder van Talpa. "Het restaurant is al dicht." De serie wordt nog tot volgende week woensdag uitgezonden.

In 'Uit het leven' werden vijf prostituees gevolgd door de camera's van Talpa. Ze kregen de kans een succes te maken van hun eigen Amsterdamse restaurant. Volgens de Talpa-woordvoerder kwam er niet genoeg geld binnen en zouden de vrouwen liever weg willen. "Ze willen nog steeds wel werk in de horeca, maar liever niet meer met elkaar", zegt de woordvoerder, die meedeelt dat de samenwerking 'niet optimaal' was.

Hij verwacht niet dat de vijf nu weer 'het leven' in gaan. "Een van de vrouwen heeft al een baan achter de bar en ook de andere vier zijn van plan om iets in de horeca te zoeken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen