Kies je favoriete radiostation

Dossiers

LL Cool J geeft fans financieel advies

Shownieuws

LL Cool J wil dat zijn fans verstandig met hun geld omgaan. De 38-jarige rapper zei dat zaterdag op een bijeenkomst over hiphop en financiële bewustwording.

(Novum/AP) - LL Cool J wil dat zijn fans verstandig met hun geld omgaan. De 38-jarige rapper zei dat in New York op een bijeenkomst over hiphop en financiële bewustwording. LL Cool J vindt dat de rapwereld een verkeerd beeld schetst van hoe je met geld moet omgaan. "Het grootste misverstand komt vanuit de hiphopgemeenschap zelf... dat geld voor eeuwig aanwezig blijft. Je moet er de juiste dingen mee doen."

Het was de tweede keer dat de jaarlijkse bijeenkomst, die bedoeld is om jongeren die zich aangetrokken voelen tot hiphop financieel bewust te maken plaatsvond. De initiatiefnemer is hiphopondernemer en multimiljonair Russel Simons. Naast artiesten als Alicia Keys, LL Cool J en Nas waren er financiële specialisten die de bezoekers voorlichting gaven over budgettering, het omgaan met creditcards, het kopen van een huis en andere geldzaken.

De 32-jarige rapper Nas gaf aan zich verantwoordelijk te voelen voor de jeugd. "Het is hoog tijd dat we iets doen om onze kinderen te helpen. We moeten aan de toekomst denken, denken aan hoe onze maatschappij er morgen uitziet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen