Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ben Cramer heeft geen tijd voor Dutch Divas

Shownieuws

Ben Cramer zegt te druk te zijn voor de Dutch Divas. Marga Bult verklaarde eerder dat Cramer de enige persoon is die de vrije plek bij de Divas kan opvullen.

Ben Cramer is te druk om lid te worden van de Dutch Divas. Dit zegt de zanger woensdag tegen Novum Nieuws. Zangeres Marga Bult verklaarde deze week tegenover het tijdschrift Privé dat Cramer de enige aangewezen persoon is om de vrijgekomen plek bij de Dutch Divas op te vullen. Na een paar proefoptredens zou de 59-jarige zanger in 2007 toetreden tot het gezelschap.

Cramer speelt momenteel in 'Beauty and the beast'. Hij vertolkt daarin de rol van Maurice. De musical loopt tot en met september. In diezelfde maand begint de zanger met repeteren voor de musical Chess, die in november in première gaat. Cramer speelt daarin met onder meer Joke de Kruijf. De zanger wil graag meedoen met de Dutch Divas en maakt daar geen geheim van. "Ik heb ze een keer gezien en ik vind het heel leuk wat ze doen. Als ik meer tijd zou hebben, zou ik zeker geïnteresseerd zijn."

In februari verliet zangeres Justine Pelmelay de Dutch Divas. De twee overgebleven leden van de groep, Marga Bult en Sjoukje Smit, zijn verder gegaan. Pelmelay zat sinds vorig jaar maart bij de Dutch Divas. Zij verving de eerder opgestapte Sandra Reemer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen