Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huwelijk Tori Spelling volgende week voorbij

Shownieuws

Het huwelijk van Tori Spelling en Charlie Shanian is volgende week ontbonden. Daarmee is voor de actrice de weg vrij om te trouwen met Dean McDermott.

(Novum/AP) - Het huwelijk van Tori Spelling en acteur Charlie Shanian is volgende week officieel ontbonden. Dat blijkt uit rechtbankdocumenten die dinsdag openbaar zijn gemaakt in het Amerikaanse televisieprogramma Entertainment Tonight. Daarmee is voor de actrice de weg vrij om te trouwen met haar verloofde Dean McDermott.

Shanian vroeg in oktober scheiding aan van de voormalige 'Beverly Hills 90210'-actrice. Het paar was destijds ruim een jaar getrouwd. In december verloofde Spelling zich met acteur McDermott. Zij ontmoetten elkaar op de set van de televisiefilm 'Mind over murder'.

De 32-jarige Tori is de dochter van televisieproducent Aaron Spelling. Ze speelde tien jaar lang de rol van Donna Martin in 'Beverly Hills 90210', geproduceerd door haar vader.

Sinds vorige maand is ze in Amerika op het scherm te zien als zichzelf. In de nieuwe serie 'So noTORIous' speelt Spelling een voormalige succesvolle actrice. De 39-jarige McDermott speelde in verschillende, doorgaans vrij onbekende, films en televisieseries.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen