Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Getuige zag Kate Moss cocaïne snuiven

Shownieuws

De Londense politie beschikt over een getuige die Kate Moss cocaïne zag snuiven. Dat betekent dat het Britse supermodel alsnog vervolging boven het hoofd hangt.

De Londense politie beschikt over een getuige die Kate Moss cocaïne zag snuiven. Dat betekent dat het supermodel alsnog vervolging boven het hoofd hangt, schrijft de Britse krant News of the World zondag. Doordat de 32-jarige Moss haar cocaïnegebruik tegenover de politie heeft ontkend, leek het aanvankelijk moeilijk het Britse topmodel te vervolgen.

De 31-jarige Rebecca White zegt in het boulevardblad dat ze Moss verschillende malen cocaïne heeft zien gebruiken. De politie heeft contact met haar opgenomen en ze is bereid in de rechtszaal te getuigen.

De vrouw werkte als personal assistent van supermodel Naomi Campbell en kent Moss sinds 1998. "Samen hebben wij meer dan zestig keer feestgevierd in New York, Barcelona en Londen en ik heb haar nooit gezien zonder dat zij onder de invloed van drank of drugs was", zegt White. "Kate sloeg wodka en champagne achterover, snoof cocaïne of slikte xtc." De PA nam zelf ook wel eens een snuif. De Amerikaanse zegt dat zij de pakjes coke voor vijfhonderd Britse pond (ruim zevenhonderd euro) per stuk kocht bij Kates huisdealer.

Vorig jaar september publiceerde het Britse dagblad Daily Mirror foto's waarop te zien zou zijn dat de 32-jarige Moss coke snuift. Ze raakte hierdoor lucratieve contracten kwijt bij H&M, Burberry en Chanel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen