Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Hanks wil kapsel Japanse premier

Shownieuws

Tom Hanks zou hetzelfde kapsel willen als de Japanse premier Junichiro Koizumi. Dat zei de 59-jarige acteur donderdag tijdens een bezoek aan Japan.

Tom Hanks zou hetzelfde kapsel willen als de Japanse premier Junichiro Koizumi. Dat zei de 49-jarige acteur donderdag tijdens een bezoek aan Japan, waar hij zijn nieuwste film 'The Da Vinci Code' promoot. "Uw kapsel is erg beroemd in de Verenigde Staten", zei Hanks toen hij Koizumi de hand schudde. "Ik wil graag hetzelfde kapsel."

Koizumi complementeerde Hanks daarop met zijn uiterlijk. "In uw films ziet u er veel jonger uit." De acteur begreep het compliment. Oudere mannen staan in Japan in hoger aanzien. "Mijn kinderen zeggen mij ook altijd dat ik een oude man ben."

'The Da Vinci code' is de verfilming van het gelijknamige boek van Dan Brown. Het is de openingsfilm van het Filmfestival in Cannes, dat op 17 mei begint. Alleen in de Franse bioscopen is de film vanaf die dag te zien. Twee dagen later gaat de verfilming van de bestseller van Dan Brown wereldwijd in première.

Tegen Dan Brown loopt een rechtszaak wegens plagiaat. Michael Baigent en Richard Leigh, auteurs van 'Holy blood, holy grail' beweren dat Brown het centrale idee voor 'The Da Vinci Code' heeft gestolen uit hun werk. Vrijdag wordt de uitspraak in de zaak verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen