Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Leif Garrett moet 45 dagen zitten

Shownieuws

Leif Garrett is tot 45 dagen gevangenisstraf veroordeeld omdat hij enkele verplichte drugstests heeft gemist. Hij werd in januari tot afkicken veroordeeld.

(Novum/AP) - Leif Garrett is tot 45 dagen gevangenisstraf veroordeeld omdat hij niet is komen opdagen bij enkele verplichte drugstests. De 44-jarige Amerikaanse zanger en acteur werd in januari veroordeeld tot het volgen van therapie om zijn drugsprobleem onder controle te krijgen. Hij begon het afkickprogramma in maart.

Het voormalige tieneridool vertelde op 9 maart nog aan journalisten dat hij grote vooruitgang maakte met zijn therapie. "Ik ben weer op het rechte pad. In plaats van het zandweggetje waar ik op liep, sta ik nu weer op asfalt."

Garrett hangt ook nog een veroordeling voor heroïnebezit boven het hoofd. De zanger werd op 14 januari aangehouden wegens zwartrijden in de metro van Los Angeles. Toen hij zijn zakken leegmaakte trof de politie de drugs aan. Garrett heeft nog geen schuld bekend in deze zaak.

In de jaren zeventig maakte Garrett tientallen cd's en scoorde hij een hit met het nummer 'I was made for dancing'. Ook was hij te zien in films als 'The outsiders' en 'Walking tall'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen