Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Luv' in eerste aflevering van 'Albert'

Shownieuws

Albert Verlinde luidt zijn talkshow in met een interview met het herenigde Luv'. Vanaf vrijdag ontvangt en bezoekt hij wekelijks beroemdheden in 'Albert'.

Albert Verlinde luidt zijn nieuwe talkshow in met een interview met het herenigde Luv'. Vanaf vrijdag ontvangt en bezoekt de RTL Boulevard-coryfee wekelijks beroemdheden in zijn programma 'Albert' op RTL4.

Patty Brard, José Hoebee en Marga Scheide spreken vrijdag in de eerste uitzending waarschijnlijk vooral over hun comeback, zegt een woordvoerder van RTL Nederland donderdag. De opnamen worden vrijdagmiddag gemaakt.

In de jaren zeventig scoorde de meidengroep hits als 'U.O. Me', 'The greatest lover' en 'Trojan horse'. Sinds maandag zendt RTL4 een realitysoap over de groep uit. Daarin is onder meer te zien hoe Luv' zich voorbereidt op de comeback.

Ook Rob de Nijs is in de eerste aflevering van 'Albert' te gast. Hij doorbreekt het maandenlange stilzwijgen over zijn privé-leven en over geruchten dat hij stopt met zingen.

Verder bezoekt Albert in Los Angeles de Nederlandse actrice Touriya Haoud en toetst hij of zij de fantaste is voor wie zij soms wordt aangezien. Bovendien is er een eerbetoon aan de maandag overleden actrice Frédérique Huydts.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen