Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vanessa Williams minder succesvol door kinderen

Shownieuws

Vanessa Williams is ervan overtuigd dat ze nog succesvoller zou zijn als ze niet zo vroeg kinderen had gekregen. Ze heeft geen spijt van haar keuze.

De Amerikaanse superster Vanessa Williams is ervan overtuigd dat ze meer uit haar carrière had kunnen halen als ze niet zo vroeg kinderen had gekregen. "Ik was 23 toen ik mijn eerste kind kreeg. Daarna volgden er nog drie. Ik schat dat ik sindsdien zeker zeventig procent van alle aanbiedingen heb afgeslagen", vertelt ze donderdag in Algemeen Dagblad.

De 43-jarige zangeres en actrice heeft geen spijt van haar keuze om vroeg aan kinderen te beginnen. "Veel van mijn vriendinnen zijn nu ook rond de 40 en willen alsnog de kinderen voor wie ze eerder geen tijd hadden. Als ik zie hoe moeizaam dat gaat, ben ik bepaald niet jaloers."

Williams heeft drie kinderen uit haar eerste huwelijk met Ramon Hervey en nog een dochtertje uit haar tweede huwelijk met de basketballer Rick Fox. De zangeres is ondanks haar twee mislukte huwelijken niet verbitterd over de liefde. "Daarvoor ben ik te romantisch ingesteld, vrees ik. Of te naïef", beseft ze. "Ik houd nog steeds van mannen, ik houd ervan om verliefd te zijn en ik houd ervan om een relatie op te bouwen. Het wachten is nog op een man die ook van mij houdt."

Williams is een van de artiesten die half mei optreden in de show Musicals in Ahoy'. Daarin brengt ze eigen werk en zingt ze duetten met Stanley Burleson, Anita Meyer en Nurlaila Karim. In 1984 was ze de eerste zwarte Miss America. Daarna werd ze een bekende actrice en een succesvolle zangeres. Ze scoorde een hit met 'Save the best for last' en won verschillende Grammy's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen