Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Talpa stopt volgende week met NSE Nieuws

Shownieuws

De televisiezender Talpa zendt vrijdag de laatste aflevering uit van het programma NSE Nieuws. Momenteel duurt het te lang om voldoende kijkers te trekken.

De televisiezender Talpa zendt vrijdag de laatste aflevering uit van het programma NSE Nieuws. Momenteel duurt het volgens de zender te lang om voldoende kijkers voor het programma te interesseren. Talpa houdt de ambitie om in de toekomst een dagelijks nieuwsprogramma te maken.

Het programma met presentatoren als Beau van Erven Dorens, Jan Joost van Gangelen en Bridget Maasland werd slecht bekeken. Gemiddeld trok het programma 140 duizend kijkers per uitzending. Een poging meer kijkers te trekken door het programma later op de avond uit te zenden mislukte.

Volgens Talpa is het 'gekozen moment om direct vanaf de start van de zender een nieuwsprogramma te lanceren' te vroeg gebleken. Een woordvoerder van de zender laat weten dat Talpa inhoudelijk erg tevreden was met het programma. "De kijker was er alleen nog niet klaar voor."

NSE Nieuws maakt vanaf maandag plaats voor Entertainment Live, het showbizzprogramma van Talpa dat eveneens te maken heeft met teleurstellende kijkcijfers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen