Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verlinde drie keer genomineerd voor Musical Awards

Shownieuws

Albert Verlinde maakt met zijn productiebedrijf V&V Entertainment kans op drie Musical Awards. Het gala vindt plaats op 22 mei in Ahoy' Rotterdam.

Albert Verlinde maakt met zijn productiebedrijf V&V Entertainment kans op drie Musical Awards. Zijn producties 'Annie' en 'Tita Tovenaar' zijn genomineerd in de categorie 'grote musicals'. De voorstelling 'Als op het Leidseplein' strijdt om het beeldje in de categorie 'kleine musical van het jaar'.

Ook van Joop van den Ende Theaterproducties zijn drie musicals genomineerd. Het gaat om 'Cabaret', 'Jesus Christ Superstar' en 'Beauty and the beast'.

De nominaties zijn woensdag bekendgemaakt. Ook werd bekend dat het Musical Awards Gala dit jaar plaatsvindt in Ahoy' Rotterdam. De laatste jaren werd het gala gehouden in het Nieuwe Luxor Theater in de Maasstad. Met de verhuizing naar Ahoy' komt er meer ruimte voor publiek. Het gala vindt plaats op 22 mei.

Het is de zevende keer dat het John Kraaijkamp Musical Awards Gala wordt gehouden. Tijdens het gala worden vijftien prijzen uitgereikt, waaronder een oeuvreprijs en twee publieksprijzen. De show wordt net als vorig jaar gepresenteerd door Tooske Breughem.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen