Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Cruise werd geslagen door zijn vader

Shownieuws

Tom Cruise werd in zijn kinderjaren door zijn vader geslagen. "Hij was een rotzak en een lafaard. Hij was van het soort dat slaat wanneer er iets fout gaat."

Tom Cruise werd in zijn kinderjaren door zijn vader geslagen. Dat zegt de 43-jarige acteur woensdag in de Engelse krant The Mirror. "Mijn vader was een rotzak en een lafaard. Hij was van het soort dat gaat slaan wanneer er iets fout gaat."

Volgens Cruise heeft zijn jeugd hem een aantal belangrijke lessen geleerd. "Het liet me zien dat mensen die aardig tegen je doen je zomaar vanuit het niets hard onderuit kunnen halen. Ik ben nu op mijn hoede als ik het gevoel heb dat er iets vreemds is met iemand."

Cruise was 12 toen zijn moeder besloot samen met haar kinderen haar man te verlaten. De acteur zegt hier veel respect voor te hebben. "Ze hield er drie banen op na om ons er doorheen te slepen." Tien jaar geleden zag Cruise zijn vader voor het eerst weer terug, kort voor diens dood. Vader Cruise lag toen in het ziekenhuis met kanker. "Ik vond het triest hem te zien liggen. Een veertiger met zo veel pijn, en helemaal alleen."

De acteur verwacht binnenkort zijn eerste kind met zijn verloofde Katie Holmes. Cruise wil na de release van zijn nieuwe film 'Mission impossible III' met haar trouwen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen