Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Alba vergeeft Playboy

Shownieuws

Jessica Alba's ruzie met Playboy is voorbij. Ze heeft haar eis dat het maartnummer uit de schappen moet worden gehaald laten varen na een brief van Hugh Hefner.

(Novum/AP) - Jessica Alba's ruzie met Playboy is voorbij. De actrice heeft haar eis laten varen dat het maartnummer van het blad uit de Amerikaanse schappen moet worden gehaald. Op de cover van het nummer staat de Amerikaanse filmster in een bikini. Volgens Alba wordt daarmee ten onrechte de suggestie gewekt dat zij naakt of halfnaakt in het nummer is te bewonderen.

De 24-jarige actrice heeft haar eis laten vallen nadat ze een excuusbrief kreeg van Playboy-oprichter Hugh Hefner. "Ik waardeer zijn begrip voor het ongemak dat Playboy heeft veroorzaakt en ik ben blij dat ik het incident nu achter me kan laten", zegt Alba in een verklaring. "Het is me nooit om geld gegaan", beweert de filmster, die ook een schadevergoeding van het blad eiste. "Het ging mij erom dat iets gebeurde zonder mijn toestemming."

Alba zegt dat ze door het naaktblad is gevraagd te poseren voor de cover van het maartnummer, maar dat weigerde ze. In plaats daarvan plaatste het tijdschrift een publiciteitsfoto van het sekssymbool.

Alba is onder meer bekend van haar rollen in de televisieserie 'Dark angel' en in films als 'Fantastic four' en 'Sin city'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen