Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-vrouw countryzanger Garth Brooks gekidnapt

Shownieuws

Sandy Brooks, de ex-vrouw van Garth Brooks, is door een gewapende man gekidnapt. Een voorvluchtige kidnapte haar toen een premiejager hem wilde arresteren.

(Novum/AP) - Sandy Brooks, de ex-vrouw van de Amerikaanse countryzanger Garth Brooks, is maandag door een gewapende man gekidnapt. Dat maakte de politie woensdag bekend. De kidnapper was een man die op haar boerderij werkte, Quintine Cornelius Harper. Tegen hem was een arrestatiebevel uitgevaardigd.

Bij Harper sloegen maandag de stoppen door toen Brooks een premiejager op haar terrein toeliet. Deze wilde de man arresteren nadat hij ontdekte dat hij op de boerderij van Brooks in Tulsa in Oklahoma werkte. Hij trok een wapen toen hij de premiejager zag naderen en dwong Brooks in een auto te stappen en hem weg te rijden. Harper liet het voertuig een paar kilometer verderop stoppen en vluchtte een avondwinkel in. De politie wist hem daar de volgende dag te overmeesteren. Hij is inmiddels aangeklaagd voor ontvoering en illegaal wapenbezit.

Sandy Brooks was vijftien jaar met Garth Brooks getrouwd. Het stel heeft drie kinderen en scheidde in 2001. De 44-jarige zanger hertrouwde in december met zangeres Trisha Yearwood in Tulsa. Sandy Brooks woont niet ver bij Garth en Trisha Brooks vandaan. Haar kinderen waren maandag niet bij het incident aanwezig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen