Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pharrell Williams met Velvet Revolver in de studio

Shownieuws

De Amerikaanse rockband Velvet Revolver werkt met hiphopproducer Pharrell Williams aan opnamen voor het tweede album van de groep.

De Amerikaanse rockband Velvet Revolver werkt met hiphopproducer Pharrell Williams aan opnamen voor het tweede album van de groep. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Billboard. Met de opnamen lijken geruchten over een terugkeer van gitarist Slash en bassist Duff McKagen naar Guns N' Roses onwaarschijnlijk.

De producer bevestigt de samenwerking met Velvet Revolver aan Billboard, maar wil geen details prijsgeven. Williams werkt tegelijk met Scott Weiland aan het nummer 'Happy'. Dit nummer verschijnt vermoedelijk op het tweede soloalbum van de Velvet Revolver-zanger.

Met zijn vriend Chad Hugo produceerde Williams onder de naam The Neptunes eerder nummers voor artiesten als Britney Spears, Jay Z., Nelly, Snoop Dogg en Justin Timberlake. Ook richtten de twee in 2001 met Shay Haley de band N*E*R*D op, waarmee ze hits scoorden als 'Lapdance' en 'She wants to move'.

Over de releasedatum van het tweede soloalbum van Williams, 'In my mind', bestaat nog geen duidelijkheid.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen