Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Simpson in voetsporen Pamela Anderson

Shownieuws

Jessica Simpson kruipt in de rode bikini die Pamela Anderson in de jaren negentig wereldberoemd maakte in 'Baywatch'. Ze speelt de hoofdrol in de verfilming.

Jessica Simpson kruipt in de rode bikini die Pamela Anderson in de jaren negentig wereldberoemd maakte in 'Baywatch'. Ze speelt de hoofdrol in de verfilming van de populaire strandserie, meldt de Britse krant The Sun dinsdag.

Volgens insiders heeft de 25-jarige Jessica de rol te danken aan haar optreden als Daisy Duke in de verfilming van 'The dukes of Hazzard', die vorig jaar zomer in de bioscopen draaide. Daarin liep ze voortdurend rond in hotpants. De makers van de film zouden het er mede daardoor roerend over eens zijn dat Jessica de enige is die in de voetsporen kan treden van de inmiddels 38-jarige Anderson.

De zangeres en actrice speelt in de film een heldhaftige strandwacht, die werkzaam is op Venice Beach in Californië. Net als bij Pamela in de serie wordt vooral de manier waarop ze in slow motion over het strand rent het paradepaardje van de film.

De producenten hopen dat de 53-jarige David Hasselhoff, die in de serie luitenant Mitch Buchannon speelde, ook wil meewerken nu Jessica heeft toegezegd. Eerder sloeg hij het aanbod om in de film te spelen af. Het is niet bekend wanneer de opnamen beginnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen