Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Guus Meeuwis schrijft voor Corry Konings

Shownieuws

Guus Meeuwis gaat waarschijnlijk een nummer schrijven voor het nieuwe album van Corry Konings dat in september verschijnt.

Guus Meeuwis gaat waarschijnlijk een nummer schrijven voor Corry Konings. Dat vertelt de 54-jarige zangeres dinsdag. Vermoedelijk komt het nummer op haar album dat in september verschijnt. Ook Pierre Kartner schrijft werk voor deze cd.

Konings kent Meeuwis onder meer van haar tennisclub. Toen zij in Curaçao op vakantie was, sprak zij de zanger bij zijn optreden. "Waarom schrijf je niet een liedje voor me?" vroeg Konings. Daarmee stemde de Brabander in.

Konings gaat ook een boek over haar leven samenstellen. Het is het eerste boek dat over haar verschijnt, vertelt de zangeres van het levenslied. Het werk verschijnt in 2009, wanneer zij veertig jaar in het vak zit. "Er moeten dan kinderfoto's in komen. Daar zitten mijn fans echt op te wachten", vertelt Corry. "En misschien een leuk interview met Koos Alberts en Pierre. Mensen die mij in het vak hebben gebracht, wil ik niet vergeten."

Vrijdag verschijnt Konings' nieuwe cd, 'Je bent voor mij de man'. Daarop zingt zij opnieuw de liedjes die de in 2004 overleden André Hazes voor haar schreef in 1983. "Dit moet nog een keer het zonlicht in", zegt de zangeres. Eerder werden de nummers uitgebracht op de lp 'Net als vroeger'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen