Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Videoclip Jim in bioscoop in première

Shownieuws

De videoclip van 'Dapper en sterk' van ex-Idol Jim gaat donderdag in première in de bioscopen. Het zou de eerste keer zijn dat een clip zo in première gaat.

De videoclip van de single 'Dapper en sterk' van voormalig Idol Jim Bakkum gaat donderdag in première in de Nederlandse bioscopen. Volgens de platenmaatschappij van de zanger is het de eerste keer dat een videoclip van een artiest in Nederland in de bioscoop te zien is. Het nummer hoort bij de nieuwe film 'Asterix en de Vikingen', die volgende week woensdag in première gaat.

De clip van Jim is onderdeel van de trailer voor de film. Het is een verkorte versie van de video die op clipzenders wordt vertoond. De single past goed bij de film, zegt woordvoerder Peter Natrop van de platenmaatschappij van Jim. "Het is een echte filmsong, een beetje tussen een ballad en een uptemponummer in." De clip bestaat voor de helft uit beelden van 'Asterix en de Vikingen' en verder uit opnamen van Jim in de Amsterdamse bioscoop Tuschinski.

Jim is momenteel bij Talpa te zien als de jonge agent Willem Jongbloed in de nieuwe politieserie Boks. Zijn platenmaatschappij heeft geen moeite met de acteeractiviteiten van de 18-jarige zanger. "Wij zien Jim als entertainer. Hij is natuurlijk in de eerste plaats zanger, maar heeft nog vele andere kwaliteiten."

De single 'Dapper en sterk' ligt vanaf vrijdag in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen